Welmoed WordPress Websitebouwer

Waarom kiezen voor Welmoed?

Welmoed Davidson heeft een:

 1. Grafische achtergrond (ontwerp omzetten)
 2. ICT achtergrond (projectmanagement)
 3. Jarenlange internet ervaring (sinds 1995)

Dé perfecte mix voor jouw functionele website met persoonlijke uitstraling.

Wat zeggen anderen over Welmoed?

“Wij vragen Welmoed voor websitebouw, innovatie en projectbegeleiding.”

Update je Website

welmoed-davidson-websiteIs je website verouderd en toe aan een update? Heb je je website al “mobielvriendelijk” gemaakt? Voor een professionele en vindbare website trek je aan de bel bij Welmoed. Hij werkt met WordPress dat bij uitstek geschikt is voor het MKB. WordPress is bestaande software (CMS) om een goede website mee te bouwen en jouw bedrijf op internet te starten, te promoten en te profileren. Welmoed geeft ook WordPress workshops.

“Topmaatwerk voor een eerlijke prijs”

Referenties

easy-peasy-crypto-michele-nieuwenhuis-foto

Geweldig boek over crypto in jip-en-janneketaal!

Michèle Nieuwenhuis schreef het boek Laat je niet hacken of oplichten en vroeg Welmoed Davidson haar website www.EasyPeasyCrypto.nl te bouwen, een technisch hoogstandje. Grafisch vormgever Annette Pauw nam het ontwerp op zich en samen vormden ze een goed team. Het resultaat mag er zijn en de reacties zijn lovend, zowel over het boek als over de aansprekende website.

Lees verder >

c-den-hollander-schildersbedrijf

Ze zijn erg tevreden over de samenwerking met Welmoed.
“Wij hadden geen idee hoe we het precies moesten aanpakken. Welmoed wist het wel. Voor een professionele uitstraling stelde hij voor om samen met een fotograaf en een tekstschrijver te werken, een goed idee. Hij was daarbij hoofdaannemer, regelde alles en behield overzicht.”

Lees verder >

petra-janssen

Petra Janssen, eigenaar Spinservice
“Ik denk dat ‘goede communicatieve vaardigheden’ een USP van mij is. Makkelijk omgaan met verschillende soorten klanten, partijen met elkaar in contact brengen en dingen regelen, opzetten en coördineren. Dit zijn activiteiten die ik leuk vind en goed kan.

Kansen in de detailmarkt liggen vooral in het gunnen en het persoonlijk contact én uiteraard goed werk afleveren. Dan krijg je vanzelf mond-tot-mondreclame.

Welmoed kan mijn ideeën goed vertalen naar internetsites.

Onze samenwerking is rond 1995 ontstaan, toen wij beiden voor Sportnet.nl werkten. Ik deed bij Sportnet de ‘voorkant’ van de site en Welmoed de ‘achterkant’.

Ik stuur contacten door naar Welmoed, omdat ik veel vertrouwen heb in zijn capaciteiten en weet dat hij tot het uiterste gaat om de klant volledig tevreden te stellen. Zijn werk is altijd tot in de puntjes verzorgd.”

www.spinservice.nl

nilles design

Niels Barnhoorn, grafisch ontwerper

“Door onze samenwerking kan ik mijn klanten betaalbare online oplossingen aanbieden, geheel naar wens van de klant. Doordat we met vaste projectprijzen werken zonder lange offertetrajecten, kunnen we projecten snel opstarten en staan customized websites relatief snel online. Desgewenst geeft Welmoed op locatie van mijn klant uitleg om de website zelf te beheren.”

Lees verder >

guus-ottens

Guus Ottens, art director
“Ik houd mij o.a. bezig met het visuele aspect van een website. Visual Story Telling: hoe gaat het eruit zien en wat wil je communiceren. Met Welmoed kan ik goed samenwerken. We hebben elkaar leren kennen via een wederzijdse tekstschrijver voor wie we beiden werkten. Het bevalt me dat hij heel erg betrokken is en ik bewonder zijn engelengeduld. Voor website Guus Ottens heeft hij mijn ontwerp omgezet in een template.

Het leukste is het als je hem een moeilijke vraag stelt. Dan beginnen zijn ogen te glanzen achter zijn brillenglazen en gaat hij los met vertellen.”

www.guusottens.nl

Portfolio

ijmond-360

IJmond 360

Opdrachtgever
Door Boy

Ontwerp
Boy Tijbosch

Technische realisatie
Welmoed Webdesign

Bijzonderheden
content webportal
Responsive website
Elementor Pro
Hello Elementor theme
Magazine website
The PostGrid Pro plug-in

de-heidebrouwerij

De Heidebrouwerij

Opdrachtgever
De Heidebrouwerij

Ontwerp
Welmoed Webdesign

Technische realisatie
Welmoed Webdesign

Bijzonderheden
Elementor Pro
Woocommerce
Productbundel
Stel je eigen 12-pack samen
Koppeling met Laposta

Diensten

“Voor een website of webwinkel die gezien mag worden.”

projectmanagement

Projectmanagement

Van concept tot realisatie. Je hebt een fantastisch idee voor je website. Maar hoe komt de website tot leven? Welmoed weet hoe dát wel moet. Van het idee tot de uitvoering en alle facetten die daartussen zitten.

Projectmanagement kun je met een gerust hart aan hem overlaten. Welmoed laat ideeën tot leven komen.

webdesign

Grafisch ontwerp omzetten naar WordPress template

Binnen het ontwerp bepaalt de grafische ontwerper de vormgeving van het product zoals indeling, lettertype, kleurgebruik en de illustraties en foto’s. Welmoed vertaalt het ontwerp naar een WordPress template.

Welmoed zorgt voor een betaalbare site met extra elan. Zijn aanpak maakt ook jouw WordPress website uniek.

code

Webontwikkelaar

WordPress is eenvoudig uit te breiden. Welmoed helpt je met de volgende integraties:

 • Koppeling met MailChimp of Laposta.nl nieuwsbrief + template opmaak
 • Bestelformulier met Mollie betaalkoppeling
 • Koppeling met andere systemen (API)
hosting

Hosting & advies

Een website of webwinkel realiseren begint met het kiezen en registreren van een goede domeinnaam. Als de website klaar is, moet deze online worden gezet. Daar is hosting voor nodig. Om online bereikbaar te zijn ben je te gast op de server van een hostingbedrijf of provider. Simpelweg omdat je op deze manier de kosten deelt met andere gebruikers. Welmoed heeft ervaring met verschillende providers en hij geeft je het beste hosting advies voor elk budget.

onderhoud

WordPress onderhoud overnemen

Welmoed neemt ook het (dure) onderhoud over van bestaande WordPress websites. Al vanaf € 20,- per maand. Nieuwsgierig naar de andere opties? Contact Welmoed Webdesign.

Monitoring

Providers zijn meestal alleen verantwoordelijk voor de hardware. Maar wie beschermt je website? Wat moet je doen als een update fout gaat? Welmoed helpt je met het monitoren van je website. Zo kun je proactief je website veilig houden.

web2print

Web2Print

Nieuw, Welmoed koppelt ook betaalbare Web2Print-oplossingen aan bestaande Woocommerce webshops. Je kunt hiermee jouw producten personaliseren en uitbesteden aan online drukkers.

Neem contact op voor meer informatie.

workshop

Workshop #1: “Bouw je WordPress website in 1 dag”

Sinds augustus 2015 organiseert Welmoed in hartje Haarlem WordPress workshops.
Interesse? Schrijf je nu in voor de workshop, want er zijn maximaal 10 plekken beschikbaar. En neem je laptop mee!

webshop

Workshop #2: “Bouw je eigen Woocommerce workshop”

Welmoed geeft ook workshops in het beheren van een webshop op basis van Woocommerce. Deze plug-in voor WordPress is ideaal om te starten met een webshop. Stuur een e-mail naar Welmoed voor meer informatie.

Over Welmoed

Wie is Welmoed Davidson?

Welmoed Davidson is een rustig, vriendelijk en evenwichtig persoon die daadkrachtig op kan treden.

 

Hoe omschrijft Welmoed zijn werk?

“Ik ben dé schakel tussen de ontwerper en de programmeur.”


Korte lijnen

Één aanspreekpunt en alles wordt geregeld. Welmoed ontzorgt. Je kunt het website maken aan mij overlaten!


Levenswijze & hobby’s

Welmoed is een echte familieman en levensgenieter. Hij is een sci-fi liefhebber en dol op gadgets. Welmoed verzamelt robots, zoals R2-D2 en BB-8 en Porg plus Grogu van Star Wars. In 2022 heeft hij naast 2 konijnen en 2 katten een hond in huis, genaamd Harley!

Loopbaan

Welmoed heeft 29 jaar geleden Davidson Design opgericht. Hij is begonnen met het ontwerpen van logo’s, advertenties, huisstijlen en websites. Met zijn opgedane kennis heeft hij diverse ICT- en grafische projecten begeleid, deskundig advies gegeven en technische realisaties succesvol geïmplementeerd.

In 2003 zijn de termen Consultancy & Implementation aan zijn bedrijfsnaam toegevoegd. De internetdiensten van Welmoed zijn de afgelopen jaren flink uitgebreid. Welmoed is bijzonder trots op zijn pro deo internetwerk. Hij hoeft niet zo nodig in de spotlights te staan. In 2015 heeft Welmoed zijn bedrijfsnaam aangepast naar Welmoed Webdesign.

Werkwijze

Welmoed werkt planmatig en effectief:

 1. Inventariseren
 2. Verbeteren
 3. Samen werken
 4. Beslissingen nemen
 5. Oplossingen genereren
 6. Efficiënt en effectief uitvoeren
 7. Monitoren
 8. Evalueren

“Welmoed weet hoe het wél moet!”

welmoed-davidson

Contact

(c) 1995 – 2024 / Welmoed Webdesign is een gedeponeerde naam van Davidson Design Consultancy & Implementation
kvk: 34.19.36.88 / btw: NL002076670B03 / adres: Westbroekerweg 124 / 1991 LT Velserbroek
e-mail: contact@welmoedwebdesign .nl / tel: 023 200 3697 / mobiel: 068 1155 288

“Welmoed weet hoe het wél moet!”