c-den-hollander-haarlem

“Elk bedrijf
heeft een website,
wij nu ook.”

C. den Hollander is een middelgrote onderhoudscombinatie/schildersbedrijf, opgericht door de opa van Mitchell en Jeremy den Hollander. Vader Huibert heeft de dagelijkse leiding.

“Als ons gevraagd werd of er een website was om op te kijken, moesten we dat ontkennen. Het werd er echt tijd voor.

Webbouwer Welmoed Davidson gaf ons meteen een betrouwbaar gevoel, waardoor we voor hem kozen.”

Een klassieke website hadden ze voor ogen, passend bij hun traditionele familiebedrijf.
“Wij houden onze tradities in ere; respectvol omgaan met klanten en ze met u aanspreken. Zo hebben wij dat geleerd van onze vader.”

Ze zijn erg tevreden over de samenwerking met Welmoed.
“Wij hadden geen idee hoe we het precies moesten aanpakken. Welmoed wist het wel. Voor een professionele uitstraling stelde hij voor om samen met een fotograaf en een tekstschrijver te werken, een goed idee. Hij was daarbij hoofdaannemer, regelde alles en behield overzicht.”

Mitchell en Jeremy vonden het prettig dat Welmoed zich flexibel opstelde.
“Alles was nieuw voor ons en wij wilden niets overhaasten. In rustige stappen leidde hij ons door het traject. Welmoed nam de tijd en we hoefden maar te bellen of hij kwam langs om met ons te sparren.”

Stap voor stap bouwde Welmoed de website op. Bezoekers krijgen een goed beeld van waar C. den Hollander voor staat en welke schilder- en renovatieprojecten het bedrijf aankan.

“Het is precies geworden zoals wij wilden; makkelijk en overzichtelijk. Wij zien dat de website al gevonden wordt in Google en willen ook dat nieuwe klanten, zoals VvE’s, hun werk aan ons toevertrouwen.”

Mitchell en Jeremy den Hollander
Bezoek de website