easy-peasy-crypto-logo385x200

Een toevallig gesprek over crypto, ontwaakte een vlam bij Michèle Nieuwenhuis. Ze dook in de wereld van crypto en het werd haar passie.

Ze besloot ieder vrij uurtje in educatie te steken, maar belandde in een ‘oerwoud’ aan ongestructureerde informatie.

“Ik bedacht dat ik vast niet de enige was met die ervaring. Het werd mijn missie om crypto voor iedereen begrijpelijk te maken. Mijn kennis over crypto en cybersecurity gebruikte ik om het boek Laat je niet hacken of oplichten te schrijven. Het boek is zeer toegankelijk, want het is geschreven in jip-en- janneketaal. En niet alleen interessant voor de cryptobezitter, maar ook juist voor iedereen die op internet zit en online accounts heeft.”

Het bleef niet bij een boek, Michèle wilde meer en vroeg Welmoed Davidson haar website www.EasyPeasyCrypto.nl te bouwen. Een samenwerking die haar goed is bevallen.

“Ik weet wat ik wil, verzin van alles en Welmoed vindt niets te gek. Hij zoekt uit of mijn wensen technisch haalbaar zijn en is daarbij grenzeloos. Hij heeft zelfs met de ontwikkelaar in India gebeld over een bepaalde plug-in om mijn coaching-module met Teams te koppelen.”

easy-peasy-crypto-michele-nieuwenhuis-foto
Michèle Nieuwenhuis

Stapsgewijs en in goed overleg, is Welmoed de technisch complexe website gaan uitbouwen. 

“We werkten samen met grafisch vormgever Annet Pauw en vormden een goed team. Ik had behoefte aan een sparringpartner en die heb ik in Welmoed gevonden. Het resultaat is een website getuned op de functionaliteiten die ik wil hebben:

  • een webshop met geïntegreerde facturatie
  • een koppeling met mijn online uitgever voor de verkoop van mijn boek
  • een boekingsmodule voor mijn coaching en workshops

Als klant met een technische achtergrond ben ik vast niet makkelijk voor Welmoed, maar hij neemt elke uitdaging aan. Hij maakt zijn slogan waar; Welmoed weet hoe het wél moet.”

De ideeën blijven borrelen bij Michèle en ze heeft Welmoed alweer gevraagd voor een uitbreiding van haar website: het inrichten van een online leeromgeving voor crypto-trainingen, via LearnDash.

Tot slot heeft ze nog een goede crypto tip: “Investeer eerst in je crypto kennis en skills, dan pas in crypto.”

easy-peasy-crypto-boek-kopen

Easy Peasy Crypto