enno-aerts-foto

Hardloopspecialist Enno Aerts

De ‘Lopers Company by Enno’ in Heemstede oogt fris en sportief. Rechts achterin de winkel ligt een speciale hardloopstrook. Handig en doeltreffend, want na een loopanalyse met video-opname en digitale footprint vindt iedere loper zijn/haar perfecte hardloopschoenen. Ook slaag je hier voor kwaliteitskleding en accessoires.

De winkel van hardloopspecialist en -trainer Enno Aerts wordt goed bezocht mede dankzij zijn website, waarvoor hij een team professionals inschakelde.

“Mensen die naar mijn hardloopwinkel/trainingsschool komen, willen specifiek en professioneel geholpen worden. Ik vind mijn website belangrijk en alles wat je zelf niet kunt, moet je delegeren. Uit verschillende offertes voor het bouwen van de website hebben we gekozen voor Welmoed Davidson, omdat hij een helder verhaal had voor een redelijke prijs.”

Enno is blij met Welmoed

“Het ontwikkeltraject verliep soepel en volgens planning. Welmoed ontzorgt mij, want ik heb er geen omkijken naar. Omdat ik al iets van WordPress wist, heeft hij me ook geleerd hoe ik mijn website kan bijhouden en hoe ik nieuwsberichten kan plaatsen.”

Na een half jaar besloot Enno de indeling van zijn website te veranderen.

“Het mocht marketinggerichter en Welmoed heeft de aanpassingen snel en vakkundig doorgevoerd. Door de juiste techniek scoort mijn website hoog. Mijn trainingsschool loopt prima en de winkel steeds beter, want de klanten zijn tevreden en komen terug. Via de site kunnen (beginnende) hardlopers zich inschrijven voor een hardlooptraining en eenvoudig betalen via de betaalmodule, die Welmoed aan de website heeft gekoppeld.”

Enno Aerts

www.loperscompanyheemstede.nl