gribbid-foto
© foto: gribbid.com®

Entrepreneur Jeroen de Rooij

Jeroen de Rooij heeft zelf altijd veel buiten gehockeyd en weet hoe belangrijk het is om onder alle weersomstandigheden goede grip te hebben op je hockeystick. Dat inspireerde hem om Gribbid® te ontwikkelen, een grip van witte hockeyzeem, die zowel bij droog als nat weer de beste grip geeft.

 “Het is een product van hoge kwaliteit dat in een goed werkende webwinkel thuishoort. Omdat ik niet tevreden was over onze vorige website ben ik via-via bij Welmoed Davidson terechtgekomen. Hij heeft de techniek van onze website compleet doorgelicht, doorontwikkeld en ge-update. Onze website werkt nu wel naar wens.”

logo-gribbidDe samenwerking met Welmoed verloopt goed

“Ik ben een leek op het gebied van websites, dus ik vertel Welmoed hoe ik het wil hebben. Hij kent de mogelijkheden en vertaalt mijn verzoek naar de praktijk. Wij verkopen verschillende op maat gemaakte grips, zoals MyProGrip®, FunGrip® en ClubGrip®. Welmoed is een aardige jongen die accuraat werkt, snel begrijpt wat ik bedoel en met mij meedenkt.”

“Ondertussen loopt de webwinkel heel goed, verkopen we wereldwijd en is onze omzet de laatste twee jaar verdrievoudigd. De Gribbid® is ontwikkeld samen met internationale profspelers uit Nederland, Engeland en Duitsland en wordt volledig in eigen beheer gemaakt. Dat is uniek in de wereld.”

“Alle topteams uit hockeylanden, zoals Australië, België, en Nederland, hockeyen met onze ProGrip®. Dat is niet voor niets; we maken echt de allerbeste grip! Sinds kort werken we samen met Osaka, hét hockeytopmerk voor professionals en we blijven groeien. Daar heeft onze, door Welmoed doorontwikkelde website, een belangrijke bijdrage aan geleverd.”

Jeroen de Rooij

www.gribbid.com®