Niels Barnhoorn, grafisch ontwerper in Noordwijk, werkt al lange tijd samen met Welmoed Davidson.

“We kennen elkaar nog van het Grafisch Lyceum in Amsterdam. Een jaar of 8 geleden ontmoetten we elkaar weer op een reünie, waarna onze samenwerking begon. En dat bevalt goed. Welmoed is een heel sociaal en loyaal persoon waar je op kunt bouwen.”

Samen met zijn vrouw Shirley runt Niels allround reclamebureau nilles creative studio, dat werkt voor groot-, midden- en kleinbedrijf.

“Je kunt bij ons terecht voor grafisch ontwerp, webdesign en drukwerk. Veel van onze klanten werken in de hospitality-branche en zij hebben soms meerdere bedrijven met ieder hun eigen website en logo. Speciaal voor deze doelgroep hebben Welmoed en ik een website-concept bedacht met vaste stramienen. Dit is een praktische en geldbesparende oplossing voor bijvoorbeeld horecaondernemers, die voor alle formules/restaurants kan worden uitgerold.”

Niels begint zijn website-ontwerpen vaak nog op een vel papier.
“Ik schets een ontwerp en werk dat later uit. Mijn ontwerpen worden vertaald naar Photoshop en Welmoed zorgt ervoor dat ze technisch naar behoren werken. Hij heeft talenten op gebieden die ik niet heb en andersom; onze werkzaamheden vullen elkaar daarom goed aan.”

“Door onze samenwerking kan ik mijn klanten betaalbare online oplossingen aanbieden, geheel naar wens van de klant. Doordat we met vaste projectprijzen werken zonder lange offertetrajecten, kunnen we projecten snel opstarten en staan customized websites relatief snel online. Desgewenst geeft Welmoed op locatie van mijn klant uitleg om de website zelf te beheren.”

“Wat ik nog meer waardeer in Welmoed?
Dat hij altijd net een stapje harder loopt om een website goed op te leveren.”

Niels Barnhoorn
www.nilles.nl

potloden
nilles design