Welmoed, WordPress Websitecoach

Waarom kiezen voor Welmoed?
Welmoed Davidson heeft een:

  • Grafische achtergrond (design)
  • ICT achtergrond (techniek)
  • Jarenlange internet ervaring (sinds 1995)

Dé perfecte mix voor jouw functionele website met persoonlijke uitstraling.

 

Wat zeggen anderen over Welmoed?
“Wij vragen Welmoed voor websitebouw, innovatie en projectbegeleiding.”

 

WordPress Workshop in Haarlem
Welmoed organiseert in Haarlem elke maand een WordPress workshop voor beginners. Maar ook op locatie, vraag naar de mogelijkheden.

Wat maakt deze workshop zo speciaal?
Welmoed geeft naast de basisuitleg van WordPress handige tips bij het 1-op-1 gedeelte. Bovendien wordt er vooraf een vragenlijst ingevuld waardoor elke workshop anders is.

Wat is WordPress?
WordPress is bestaande software om een goede website mee te bouwen en jouw bedrijf op internet te starten, te promoten en te profileren. Het is een CMS, ook geschikt voor een webwinkel. Woocommerce is bijvoorbeeld een uitstekende uitbreiding, lees plug-in, om e-commerce te koppelen aan je website.

 

Wat is een CMS?
CMS staat voor Content Management System. Hiermee kun je zelf aanpassingen doorvoeren op je website, zoals andere tekst of foto’s. Maar ook PDF of Word documenten kunt u verwerken in je website. WordPress heeft bovendien de mogelijkheid om plaatjes aan te passen.

 

Update je Website
Is je website verouderd en toe aan een update? Heb je je website al “mobielvriendelijk” gemaakt? Voor een professionele en vindbare website trek je aan de bel bij Welmoed. Hij werkt met WordPress dat bij uitstek geschikt is voor het MKB.