Welmoed WordPress Websitebouwer

Waarom kiezen voor Welmoed?
Welmoed Davidson heeft een:

 • Grafische achtergrond (design)
 • ICT achtergrond (techniek)
 • Jarenlange internet ervaring (sinds 1995)

Dé perfecte mix voor jouw functionele website met persoonlijke uitstraling.

 

Wat zeggen anderen over Welmoed?
“Wij vragen Welmoed voor websitebouw, innovatie en projectbegeleiding.”

 

WordPress Workshop in Haarlem
Welmoed organiseert in Haarlem elke maand een WordPress workshop voor beginners. Maar ook op locatie, vraag naar de mogelijkheden.

Wat is WordPress?
WordPress is bestaande software om een goede website mee te bouwen en jouw bedrijf op internet te starten, te promoten en te profileren. Het is een CMS, ook geschikt voor een webwinkel.

 

Wat is een CMS?
CMS staat voor Content Management System. Hiermee kun je zelf aanpassingen doorvoeren op je website, zoals andere tekst of foto’s.

 

Update je Website
Is je website verouderd en toe aan een update? Heb je je website al “mobielvriendelijk” gemaakt? Voor een professionele en vindbare website trek je aan de bel bij Welmoed. Hij werkt met WordPress dat bij uitstek geschikt is voor het MKB.

Portfolio

WordPress Webdesign in Haarlem

Welmoed’s Wonderful WordPress
De ingrediënten voor dit concept? WordPress plus Welmoed’s Webdesign. WWW is het aanbevolen recept voor jouw nieuwe website. WordPress is een prachtig product voor alle bedrijven in het MKB.

 

WordPress heeft van zichzelf al veel voordelen zoals:

 • Zoekmachine vriendelijk
 • Betaalbaar
 • Gebruikersvriendelijk
 • CMS
 • Functioneel

 

WordPress, bestaat er een andere CMS-keuze?
WordPress is een geweldig product voor bedrijven die zelf weinig kennis van ICT-techniek hebben. Waarom iets opnieuw uitvinden als het er al is. WordPress is dé juiste CMS-keuze voor alle kleine tot middelgrote bedrijven.

Overtuigd? Kies Welmoed’s Wonderful WordPress.

 

Vindbare website
Het wordt steeds duidelijker hoe belangrijk content is voor een vindbare website (SEO). Standaard wordt je website geoptimaliseerd voor Google. SEO is een dynamisch proces dat je zelf kunt beheren. Welmoed helpt je daar graag bij, bijvoorbeeld met een maandelijkse update. Content = King!

Diensten

Projectmanagement
Van concept tot realisatie. Je hebt een fantastisch idee voor je website. Maar hoe komt de website tot leven? Welmoed weet hoe dát wel moet. Van het idee tot de uitvoering en alle facetten die daartussen zitten.
Projectmanagement kun je met een gerust hart aan hem overlaten. Welmoed laat ideeën tot leven komen.

 

“Voor een website of webwinkel die gezien mag worden.”

 

Grafisch ontwerp
Binnen het ontwerp bepaalt de grafische ontwerper de vormgeving van het product zoals indeling, lettertype, kleurgebruik en de illustraties en foto’s. Kort gezegd: vormgeven aan informatie ten behoeve van on- en offline producten.

Bouw je WordPress website in 1 dag
Sinds augustus 2015 organiseert Welmoed in Haarlem WordPress workshops. Binnen 1 dag bouw je een 5 pagina website en krijg je tips over WordPress. Locatie: Crown Business Center in Haarlem.

Interesse, schrijf je nu in voor de workshop, want er zijn maximaal 10 plekken beschikbaar. En neem je laptop mee!

 

Nieuw, de Woocommerce workshop
Welmoed geeft vanaf maart 2016 ook workshops in het beheren van een webshop op basis van Woocommerce. Deze plug-in voor WordPress is ideaal om te starten met een webshop. Stuur een e-mail naar Welmoed voor meer informatie.

Webdesign
Welmoed zorgt voor een site met extra elan. Zijn webdesign maakt ook jouw WordPress website uniek. Denk aan:

 • Herkenbaarheid door eigen huisstijl
 • MailChimp & offline nieuwsbrief
 • Responsive of adaptive webdesign (tablet/mobile)
 • Aanvulling met een webshop


Hosting
Een website of webwinkel realiseren begint met het kiezen en registreren van een goede domeinnaam. Als de website klaar is, moet deze online worden gezet. Daar is hosting voor nodig. Om online bereikbaar te zijn ben je te gast op de server van een hostingbedrijf of provider. Simpelweg omdat je op deze manier de kosten deelt met andere gebruikers. Welmoed heeft ervaring met verschillende providers en hij geeft je het beste hosting advies voor elk budget.

aanmelden-workshop-wordpress-haarlem

Referenties

Petra Janssen, eigenaar Spinservice
“Ik denk dat ‘goede communicatieve vaardigheden’ een USP van mij is. Makkelijk omgaan met verschillende soorten klanten, partijen met elkaar in contact brengen en dingen regelen, opzetten en coördineren. Dit zijn activiteiten die ik leuk vind en goed kan.

Kansen in de detailmarkt liggen vooral in het gunnen en het persoonlijk contact én uiteraard goed werk afleveren. Dan krijg je vanzelf mond-tot-mondreclame.

Welmoed kan mijn ideeën goed vertalen naar internetsites.

Onze samenwerking is rond 1995 ontstaan, toen wij beiden voor Sportnet.nl werkten. Ik deed bij Sportnet de ‘voorkant’ van de site en Welmoed de ‘achterkant’.

Ik stuur contacten door naar Welmoed, omdat ik veel vertrouwen heb in zijn capaciteiten en weet dat hij tot het uiterste gaat om de klant volledig tevreden te stellen. Zijn werk is altijd tot in de puntjes verzorgd.”

www.spinservice.nl

petra-janssen

Guus Ottens, art director
“Ik houd mij o.a. bezig met het visuele aspect van een website. Visual Story Telling: hoe gaat het eruit zien en wat wil je communiceren. Met Welmoed kan ik goed samenwerken. We hebben elkaar leren kennen via een wederzijdse tekstschrijver voor wie we beiden werkten. Het bevalt me dat hij heel erg betrokken is en ik bewonder zijn engelengeduld. Voor website Guus Ottens heeft hij mijn ontwerp omgezet in een template.

Het leukste is het als je hem een moeilijke vraag stelt. Dan beginnen zijn ogen te glanzen achter zijn brillenglazen en gaat hij los met vertellen.”

www.guusottens.nl

guus-ottens

Nicole Roodvoets, office manager
“Ons bedrijf werkt al vier jaar met Welmoed samen en hij heeft verschillende websites helpen ontwikkelen. Toen ik hier drie jaar geleden kwam, nam ik steeds meer taken van mijn collega over.

Ik heb een opzet in Power Point gemaakt en daar met Welmoed over gesproken. We hebben de mogelijkheden doorgenomen. Hij heeft onze wensen geïnventariseerd en mijn opzet omgezet in een functioneel ontwerp. Welmoed zorgt ervoor dat de website technisch werkt zoals het moet. Er zit ook een webshop achter en ik kan de site zelf beheren.

Wat ik prettig vind is dat Welmoed snel reageert als ik een vraag heb. Je bouwt samen een band op. Een extraatje is dat hij regelmatig uit zichzelf de website een softwarematige update geeft. Die service stellen we zeer op prijs.”

www.total-print-solutions.nl | www.media4print.nl

nicole-roodvoets

Over Welmoed

Wie is Welmoed Davidson?
Welmoed Davidson is een rustig, evenwichtig persoon die daadkrachtig op kan treden.

 

Hoe omschrijft Welmoed zijn werk?
“Ik ben de schakel tussen de ontwerper en de programmeur.”


Korte lijnen
Één aanspreekpunt en alles wordt geregeld. Je kunt het website maken aan mij overlaten!


Levenswijze
Welmoed is een echte familieman en levensgenieter.

welmoed-davidson

Loopbaan
Welmoed heeft 21 jaar geleden Davidson Design opgericht. Hij is begonnen met het ontwerpen van logo’s, advertenties, huisstijlen en websites. Met zijn opgedane kennis heeft hij diverse ICT- en grafische projecten begeleid, deskundig advies gegeven en technische realisaties succesvol geïmplementeerd.

 

In 2003 zijn de termen Consultancy & Implementation aan zijn bedrijfsnaam toegevoegd. De internetdiensten van Welmoed zijn de afgelopen jaren flink uitgebreid. Welmoed is bijzonder trots op zijn pro deo internetwerk. Hij hoeft niet zo nodig in de spotlights te staan. In 2015 heeft Welmoed zijn bedrijfsnaam aangepast naar Welmoed Webdesign.

Werkwijze
Welmoed werkt planmatig en effectief:

 • Inventariseren
 • Verbeteren
 • Samen werken
 • Beslissingen nemen
 • Oplossingen genereren
 • Efficiënt en effectief uitvoeren

 

“Welmoed weet hoe het wél moet!”

Contact

Welmoed Webdesign is een gedeponeerde naam van Davidson Design Consultancy & Implementation
KVK: 34.19.36.88 | BTW: NL1856.80.604.B01
Adres: Westbroekerweg 124 | 1991 LT Velserbroek
E-mail: contact@welmoedwebdesign .nl | Tel: 023 200 3697 / 068 1155 288

Welmoed weet hoe het wél moet!